World Cup: Villa Lidköping klart för final!

Villa Lidköping öppnade med helt annan fart i semifinalen mot Start jämfört med kvartsfinalen mot Vänersborg. Tidigt mål för Villa redan efter 80 sekundersspel genom David Karlsson som styrde in ett inspel från Joakim Andersson. Ledningen utökades till 3-0 redan efter tio minuters spel i matchen genom Felix Pherson och Martin Karlsson. Johan Löfstedt skickade upp 4-0 på hörna innan Start fick press på Villa och skapade en hörna som gav resultat till 4-1 genom Aleksei Kiselev.

Johan Löfstedt skickade upp 5-1 till Villa direkt i inledningen på den andra halvleken och utökade därefter på ledningen till 6-1. David Karlsson utökade på till 7-1 på en hörna. Matchen var förstås avgjord med tjugo minuter kvar att spela. Det svenska rysslandsproffset Patrik Johansson reducerade för Start till 7-2. Evgeny Korev reducerade till 7-3 på en vänsterhörna.

Joakim Andersson skrinnade sig runt Start försvaret på högersidan och prickade in slutresultatet 8-3.

World Cup – Semifinal
Villa Lidköping – Start 8-3  (4-1)
Mål, Villa: Johan Löfstedt 3, David Karlsson 2, Felix Pherson, Martin Karlsson, Joakim Andersson.
Start: Patrik Johansson, Aleksei Kiselev, Evgeny Korev