Spelarnytt: Felix Pherson kvar i Villa Lidköping

Felix Pherson med IFK Rättvik som moderklubb har skrivit på för tre nya år med Villa Lidköping. 
– Trivs jättebra här, jag spelar i ett fantastiskt lag och har en hel förening samt en ledarstab och ett lag som tror på mig, säger Felix Pherson till vlbk.se.

Beslutet växte fram efter en tids fundering.
– Det var lite funderingar först men sen tog jag beslutet att hoppa på tåget. Jag hade några andra alternativ men det var väl egentligen bara två alternativt att fundera över och det var antingen att flytta hemåt någonstans eller vara kvar.

Felix kom närmast från IFK Vänersborg som han valde att lämna. 
– Det har varit en stor skillnad att spela med så bra spelare som gör mig bra, jag tycker att jag flyger lite under radarn bland alla stjärnor. Självklart har jag peakat här men jag vill passa på att hylla vår fystränare, Gustaf Fabiansson som har varit stor del i att jag har skapat en ny dimension till mitt spel. Han har fått mig att bli bra många saker som jag inte tränat på tidigare, så jag har mycket att tacka honom för det, säger Felix.
Klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson är såklart mycket nöjd med kontraktet.
– Felix har gått från klarhet till klarhet sedan han kom till oss och det är väl sällan man skådat en sådan powerspeed-spelare som han är. Vi är glada att vi får behålla honom och vi tror att det är en landslagsspelare i många år framöver. Vi kommer att ha mycket glädje av honom som halv och han kommer driva stora sår i motståndarna även kommande tre åren.

Läs också