Super Cupen: Falu BS klart för final efter dramatik – Gripen till final efter avgörande på tilläggstid

Falu BS är klara för final efter dramatisk semifinalseger mot Nässjö. I den andra semifinalen blev det målkalas. Tellus tog ledningen efter tio minuter men när en halvtimme var spelade hade Gripen vänt matchen till 1-2. Därefter blev det målkavalkad med Gripen i förarsätet. Gripen gick till halvtidsvila med ledning 1-4. Under sista halvtimmen hämtade dock Tellus upp 3-6 till 6-6 i den 91:a matchminuten. På tilläggstid återtog Gripen ledningen och ökade även på till 6-8.

Daniel Bäck blev segerskytt för Falu BS som spelar final i morgon. Nässjö hämtade in 1-3 till ledning 4-3. Falu BS lyckas kvittera till oavgjort i den tredje tilläggsminuten och får till sudden som man vinner efter fem minuters spel.

Nu Sudden med 6 mot 5 spelare tillföljd av utvisningar och nya 7-spelarssystemet i sudden. Avgörandet kom när Peter Gustafsson Thulin blev utvisad för Nässjö.