Elitserien: Broberg vände 0-3 till 8-4 mot Bollnäs | TV-Sammandrag

Närmare 1 700 åskådare var på plats när Broberg vände underläge 0-3 till seger med 8-4 mot en av de utpekade SM-finalkandidaterna Bollnäs. Martin Söderberg fortsätter att ösa in mål. Det blev hela fem mål från Martin stom rycker i från elitseriens skytteliga. Broberg klättrar i tabellen från tionde plats och petar ner Sirius under kvartsfinalsstrecket.

Bollnäs hade övertaget i första halvlek med en 0-3-ledning. Men en halvlek spelas i 45 minuter och under de sista fem minuterna av halvleken gjorde Broberg tre mål och var i kapp. I den andra halvleken spelade Broberg bättre än i den första halvleken.

Viktig seger för Broberg. Före landslags- och juluppehållet så har Broberg kvar Villa Lidköping på onsdag den 11:e och därefter Frillesås den 14:e.
Bollnäs får jobba vidare utan Per Hellmyrs. Efter segern mot Edsbyn var detta den andra raka förlusten. Nu väntar IFK Vänersborg den 11:e och därefter Sandvikens AIK den 13:e

Broberg Söderhamn – Bollnäs 8-4 (3-3)
03:03 0-1 Christian Mickelsson Assist: Christoffer Fagerström
28:25 0-2 Joel Wigren Assist: Daniel Mossberg
31:51 0-3 Christian Mickelsson Assist: Pertti Virtanen
40:28 1-3 Martin Söderberg Assist: Fritiof Hagberg – Hörna
42:47 2-3 Martin Söderberg Assist: Rasmus Linder
46:08 3-3 Marcus Wikman Assist: Adam Wijk – Hörna
64:29 3-4 Samuli Helavuori Assist: Joel Wigren – Hörna