Elitserien: Frillesås gav Edsbyn en match | TV-Sammandrag

Elitserien Edsbyn Skärmklipp Bandyplay

Frillesås gav seriesegrarna Edsbyn på match inför de 930 åskådarna på Sjöaremosen. Det blev väntad seger för Edsbyn till slut.

Efter 15 minuter ledde Frillesås med 2-1 och gav anledning för Magnus Kuben Olssson tränare i Edsbyn anledning att ta en tidig time out. Frillesås ledning höll till den 37:e minuten då Tuomas Määttä kitterae och alldeles för halvtidsvila gav Jonas Edling Edsbyn ledningen till 2-3.

Nyförvärvet Sergey Pochkunov fortsätter att leverera för Frillesås och blev matchens poängkung med två mål och en assist. Sergey svarade för kvitteringen till 3-3 i inledningen av andra halvlek.

Oscar Wikblad som jagar vidare mot att bli skyttekung i årets elitserie gjorde 3-4 och därefter även 3-6 som blev slutresultatet.

Frillesås och Edsbyn har två matcher kvar. Sedan tidigare står det klart att Edsbyn är seriesegrare och Frillesås kommer att bli elva och få kvala sig kvar. I skrivande stund är kvalmotståndarna IFK Vänersborg, IFK Rättvik och Lidköpings AIK.