Tränarnytt: Hammarby och Roos går skilda vägar

Hammarby Bandy och Pierre Roos går skilda vägar och Pierre Roos lämnar sitt uppdrag som tränare. Beslutet är ömsesidigt och välförankrat hos Hammarby Bandys spelartrupp, skriver klubben.

Tills vidare tar assisterande tränare Carl Malm över huvudansvaret som tränare, något som börjar gälla omedelbart. Det är ett beslut som även det är välförankrat hos spelartruppen. En nyrekrytering till rollen som assisterande tränare är att vänta inom kort.

Hammarby skriver vidare att Pierre Roos är en bandykunnig person som utöver sitt bidrag till sporten också är väldigt omtyckt vid sidan av isen. Hammarby Bandy är övertygade om att Pierre kommer göra ett stort avtryck i bandyvärlden framöver, och det är inte alls omöjligt att Pierre i framtiden är involverad i Hammarby Bandy på nytt.

–Det känns bra att vi på Hammarby Bandy tillsammans med Pierre Roos går ut ur den här situationen med högt huvud och att vi är överens. Det är väldigt skönt, och jag hyser en stor respekt för Pierre och hans förmåga att visa förståelse för den här situationen, säger Hammarby Bandys ordförande Pär Steen.

Läs också