Tränarnytt: Jesper Larsson ny tränare för Frillesås

Frillesås har gjort klart med ny huvudtränare. Det blir svenska P19-landslagets förbundskapten Jesper Larsson som tar över ansvaret för seniorlaget i Elitserien 2021/22 tillsammans med assisterande spelaren Mattias Johansson samt Jan-Erik Pettersson som blir assisterande/lagledare.

Jesper Larsson, som skrivit ett två-årskontrakt, kommer närmast från en assisterande tränarroll i IFK Vänersborg där han även har varit ansvarig för J18/20 samt föreningsutvecklare. Jesper Larsson är också förbundskapten för Sveriges U19-landslag, en roll som han kommer att fortsätta med, enligt ett pressmeddelande från Frillesås BK.

Jesper har även rutin från Elitserien som spelare där han representerat både Vänersborg och IFK Kungälv under tio-talet år men tvingades avsluta sin elitkarriär på grund av skada under 2013/14. Den var dock inte värre än att Jesper gjorde en kort sejour som spelare i slutet av säsongen för Frillesås i Division 1 och blev kvar som tränare 2014/15, då det blev serieseger och uppflyttning till Allsvenskan, samt 2015/16 innan IFK Vänersborg lockade.

Läs också