Spelarnytt: Gripen har fyra nya förvärv klara inför kommande säsongen

Gripen har gjort klart med fyra nyförvärv. Christoffer Norin ansluter till truppen som en rutinerat kort. Dessutom läggs norsk och finsk framtidstalang till i truppen.  19-årige Tobias Mofjell värvas från Norge. Han beskrivs som en skridskostark men teknisk bra spelare som även jobbar stenhårt i defensiven. Uttalande av Stabaek sportchef: – Jag ser honom som en av våra största talanger på många många år.

Robin Karlsson återvänder till Gripen efter en säsong i IFK Vänersborg. Kontraktet är på 1+1 år.

Elitserierutinerade Christoffer Norin lämnar Lidköpings AIK och är klar för Gripen.
Christoffer svarade senaste säsongen för 23 mål och 5 assist och har elitseriemeriter från Villa Lidköping, Vänersborg och Kalix.
Christoffer kommer att spela vänsterhalv i Gripen.

Finske målvaktslöftet Isak Skog, 21 år, från Akilles. Finsk dubbel med seger både i finska cupen och finska mästare de senaste två säsongerna.

Tobias Mofjell, 19 år, har tränat fast med Stabæk seniorlag sedan 2017/2018, skriver Gripen och tillägger att Tobias var en av dom absolut bästa spelare i laget.
Han är en landslagsmeriterad allround spelare och gjorde 15+3 på 14 matcher före det att norska serien bröts då p g a Covid-19. Tobias kan spela såväl som defensiv som offensiv mittfältare och även forward.

Läs också