Spelarnytt: Martin Landström är klar för fortsättning med Västerås

#39 Martin Landström Västerås SK Foto: Västerås SK

Martin Landström har skrivit på ett nytt tvåårsavtal med Västerås SK och stannar därmed för säsong fyra och fem i Sportklubben. – Jag ser att vi har stora möjligheter att vara ett topplag i flera år framöver, säger Landström via klubbens hemsida.

Martin anslöt till VSK inför säsongen 2017/2018 när han då lämnade Vetlanda BK. Nu står det klart att Landström stannar i VSK de kommande säsongerna.

– Det känns jättebra och jag ser fram emot att stanna här i minst två år till. Jag är väldigt stolt över att representera VSK och trivs väldigt bra här.

Säsongen 2020/2021 spenderade Landström i Ryssland och Baikal Energy, samtidigt som VSK tog sig till kvartsfinal där det tog stopp i en het serie mot AIK. Säsongen som var blev ett steg i rätt riktning. VSK tog semifinalserien till en avgörande femte semifinal, där det blev förlust.

– Skitkul att vara tillbaka i svensk bandy och i Västerås. Det är kul att spela i ett så bra lag och jag tror att vi kommer bli ännu bättre.

Hur går tankarna på säsongen 2022/2023 nu?
– Jag tycker att vi har något bra på gång och vi har satt en bra och stark grund som vi kan bygga vidare på, och skörda framgångar med de närmaste åren. Jag ser att vi har stora möjligheter att vara ett topplag i flera år framöver.

Läs också