Träningsmatch: Broberg besegrade Edsbyn

Det blev en målrik tillställning när Edsbyn och Broberg gjorde upp i derbymatchen. Broberg var starka och vann båda halvlekarna och segersiffrorna srkevs till 5–9 (2–5).

Det blev en tuff matchöppning för Edsbyn. Redan i den andra matchminuten kunde Broberg göra 1–0 genom Jonas Nygren. Två minuter senare kunde Edsbyn kvittera 1-1 på matchens första hörna då Mattias Hammarström hittade rätt. Efter det var Broberg riktigt effektiva och kunde också göra tre raka mål till 4–1 efter 20 minuters spel, skriver Hela Hälsingland.

Martin Frid kunde sedan reducera 2–4 för Edsbyn. Broberg gjorde halvlekens sista mål genom Jonas Nygren.
I andra kom Edsbyn igen och reducerade två gånger (Magnus Olsson, Simon Jansson) till 4–5.

Broberg gjorde därefter tre mål inom loppet av fyra minuter och var i ledning 8–4 efter knappa 20 minuter. Martin Söderberg reducera till 4–8 för Edsbyn. Ted Bergström avslutade målkavalkaden med sitt andra mål i matchen.