Träningsmatch: Delad poäng i mästarmötet

Inför helgens Champions Cup laddade de svenska mästarna SAIK och de ryska mästarna Dynamo Moskva upp med en träningsmatch. Matchen slutade oavgjort och nu får lagen göra upp om Champions Cup kommande helg. Det blev 2-2 inför dryga 500 åskådare på SAIK första hemmamatch för säsongen.
Daniel Berlin och Daniel Mossberg, som skrev om tidigare i dag, saknades. Per Hellmyrs spelade dock i Dynamo-laget. Gästerna öppnade målskyttet och tog ledningen i den 29:e minuten genom Pavel Ryazantzev.
Det blev en målsnål match och kvitteringsmålet dröjde ända till den 65:e minuten då Erik Pettersson målade. Dynamo tog omgående på nytt ledningen genom Ivan Maximov. SAIK-kvitteringen kom genom Christoffer Edlund.
Dynamo Moskva var något vassare än SAIK.