Träningsmatcher: GAIS föll mot ”Rysk Svensk-Trio”

Det råder rysk invasion i Sverige just nu. Ett drygt tiotal ryska klubbar befinner sig på svensk mark för att träna. Det är inga dåliga lag som besöker Sverige. På tisdagskvällen fick GAIS, Hammarby och Vetlanda se sig besegrade.

Korrigerad SKA Neftyanik vann mot GAIS i dagens träningstmatch i Surte. Det blev 6-5 för rysslaget med de tre svenska spelarna Christian Mickelsson, Tobias Holmberg och Stefan Edberg. Christian gjorde mål för Neftyanik som ledde med 4-1 i halvtid och 5-1 några minuter in i andra halvlek.  Därefter kom GAIS igen kvitterade till och med till 5-5. Calle Johansson svarade för två mål och en assist. Evgenij Stebletsov avgjorde till Neftyaniks fördel när fem minuter återstod. Det var Evgenijs andra mål.

Vetlanda spelade på tisdagskvällen mot ryska Start. Vetlanda ledde med 2-1 efter att den amerikanska landslagsspelaren Daren Richardsson återigen träffade rätt på hörna. Alexander Patyashin var lurig nog att göra tre mål för Start och spelade dessutom fram till ett mål. 240 personer såg matchen mot Start.

Tidigare i dag föll även Hammarby träningsmatchen i Uppsala mot Bajkal Energy med 5-6. Hammarby låg under med 5-0 i halvtid. Bajkal Energy föll med uddamålet i söndags mot Västerås SK och slog Sirius i förra veckan.

På onsdag kväll möter Villa Lidköping Volga medan allsvenska Nässjö ger sig an Start.

1 kommentar på ”Träningsmatcher: GAIS föll mot ”Rysk Svensk-Trio””

1. Rätt ska vara rätt | 19 september, 2012 kl. 09:55 |

Att Bajkal Energy vann med uddamålet i söndags mot Västerås SK är fel.

VSK vann med uddamål med 5-4!