Bandy-VM: Hörnor blev Rysslands segervapen mot Norge

Ryssland slog Norge i dagens andra match.

Ryssland hade svårt att öka på den 1-0-ledning som man skaffade sig i 6:e matchminuten på en hörna. Det dröjde till den 33:e matchminuten innan nästa Rysslands andra mål kom. Därefter rann det i väg och det stod 5-0 i halvtid. Matchens första fyra mål kom samtliga på hörna. Petr Zakharov, Igor Larionov, Pavel Ryazantsev och Alexey Bushuev var Rysslands målgörare på hörnorna. Evgeny Ivanushkin gjorde 5-0 målet där Sergej Lomanov var assist.

Andra halvlek startade direkt med ytterligare ett ryskt hörnmål då Evgeny Ivanushkin gjorde sitt andra mål. Evgenyn gjorde även 0-7 ganska omgående och Norge var förstås ett slaget lag. Sergej Lomanov var med och gjorde två mål i andra halvlek. Därtill gjorde Artem Bondarenko, Pavel Ryazantsev och Igor Larionov var sina mål i andra halvlek. Rysslands seger blev till slut 12-0.