Finland: Veiterä tog säsongens första seger

Kampparitveitera1Veiterä tog säsongens första seger när man besegrade Kamparit ikväll. Segersiffrorna skrevs till 3-2 efter att man ha vänt hemmalagets halvtidsledning 2-0. Eetu Karhunen och Jari Purovirta svarade för Kampparits mål. Janne Hauska reducerade i inledningen av andra halvlek. Tero Liimatainen kvitterade i den 65:e minuten och bara tre minuter senare gjorde Juha Mustalahti segermålet.

JPS 1wp35WP35 som bröt sin rekodlånga förlustsvit när man tog poäng mot Kampparit i seriepremiären förlorade stort mot JPS i kväll. JPS vann med klara 9-3. Alex Popov gav WP35 ledningen. Mikko Rytkönen både kvitterade och gav JPS ledningen. WP35 kvitterade genom Kristian Paukkonen innan matchens andra tvåmålsskytt Nico Nevalainen återgav JPS ledningen. Den ledningen släppte JPS aldrig i från sig utan man gick ifrån till 9-2 innan Alesey Ibatulov gjorde ett avslutande tröstmål för WP35.

Kvällens resultat innebär att Veiteräs passerar WP35 i botten medan JPS klättrar till tredje plats.