Norge: Dramatisk vändning i matchen mellan Norge och The Immigrants

Dramatisk vändning och dramatisk avslutning när Norge och The Immigrants drabbade samman på onsdagskvällen på Solbergsbanan. Matchen slutade 5-5 efter 3-1 i halvtid för Norge.

Norge öppnade starkast och ledningen genom större delarna av första halvlek, rapporter drm24.no. Emil Guldbrandsen gav Norge ledningen efter målgivande passning från fjolårets skyttekung i norsk bandy Nikolai Rustad Jensen.

Jan Olav Løyning ökade på till 2-0 minuten senare. The Immigrants reducerade genom Aleksander Serov. Men före halvtid ökade Norge på ledningen genom Magnus Høgvold framspelad Solberg spelaren Sondre Kristoffersen

The Immigrant pratade ihop sig i halvtid och förde spelet i mer andra halvlek. Recuering kom också efter bara några minuter genom Iskander Nugamanov till 2-3. Det följdes snabt även av en kvittering till 3-3 två minuter senare. När Aleksander Serov ytterligare 13 minuter senare var gästerna i ledningen.

Avslutningen blev dramatisk, skriver drm24.n0 i sitt referat. Båda lagen drog på sig utvisningar. Norge utjämnade till 4-4 på straff genom Felix Callander. Men The Immigrants tog ånyo ledningen genom Artem Krapivin efter utkast från målvakten Silius. Den dramatiska vändningen på matchen fick även en dramatisk avslutning då Nicolai Jensen i matchens sista sekund kvitterade till 5-5.