VM A-Gruppen Tyskland – Vitryssland 7-7 (2-5)

Tyskland skrev bandyhistoria igen. I går var det premiär i A-Gruppen och i den andra matchen blev det deras första poäng. 7-7 mot Vitryssland efter en sen kvittering i den åttonde tilläggsminuten.  Paul Jr. Savchenko gjorde matchens sista mål. Vitryssland gick till halvtidsvila med 2-5, men Tyskland vände på matchen och gick upp ledning med 6-5 i matchen när mindre än tio minuter av matchen återstod. Vitryssland hann på de återstående minuterna återta ledningen innan Tysklands sena kvittering kom. Då hade Vitryssland dragit på sig tre lindriga matchstraff. Nio tiominutersutvisningar och tre femmor fanns i det vitryska protokollet.