Splelarnytt: Landslagsman klar för Nässjö

Erik Lycksäter som är på väg upp för att knacka på dörren till Nässjös seniorlag trots sin ringa ålder av 15 år, skriver Nässjö på sin hemsida
 
-Det är en träningsvillig forward med ett bra skott och som är välvuxen för sin ålder. Han är seriös och brinner för sin bandy. Han har alla egenskaper för att lyckas och det känns både bra och skönt att få in han i tidig ålder så vi kan utbilda och forma honom från början. Detta för att ge han de bästa förutsättningarna säger spelande huvudtränaren Patrik Gustafsson Thulin som även är instruktör vid bandygymnasiet.
 
Erik som börjar på Nässjögymnasiets bandyprogram och har representerat ungdomslandslaget och deltagit i P15-VM.
 
Nässjö beskriver som en offensiv farliga anfallare som spelar i flera lag. P16, P18 och P20 och har flera slutspel framför sig. Erik har fixat ”77 poäng på 33 matcher vilket i sig skvallrar om vilka kvalitéer han besitter”.
 
-När försäsongen så småning om drar igång kommer Erik att träna med A-laget fullt ut så får vi se vart det leder men Erik har tiden framför sig och det ska bli intressant att följa hans vidare utveckling avslutar ”PG”.

Läs också