Spelarnytt: ”Känner sug efter att vara väldigt bra igen” – Mossberg klar för Bollnäs

Under förra veckan presenterade Bollnäs GIF sitt första nyförvärv inför kommande säsongen. Från Sandvikens AIK är Daniel Mossberg klar för de orangeblå de kommande två säsongerna.

Till Bollnäs GIFs hemsida förklarar Daniel Mossberg valet av sin nya klubb:
-Det började redan förra året. Jag uttalade mig att jag inte var nöjd med min situation i Sandviken och då hörde Bollnäs av sig men då gick det inte att lösa. Men vi har haft lite kontakt hela tiden ändå och när det sedan blev som det blev med SAIK och ekonomin och hela den biten så blev det ganska självklart tillslut att jag valde Bollnäs i och med att jag har haft bra kontakt med Svenne och Robban. Jag har ju också spelat i många år med Per Hellmyrs och Andreas Westh i landslaget så det blev ett ganska enkelt val till slut.

Hur känns det att nu representera en annan svensk bandyförening än Sandvikens AIK?
-Det var väl lite det jag kände, att jag behövde göra någonting nytt. En ny utmaning. Det är lätt att man blir ganska enkelspårig om man är på samma plats hela tiden. Jag känner ett väldigt sug efter att vara väldigt bra igen och för att komma dit kände jag att jag behövde ett klubbyte och Bollnäs känns bra.

Läs också