Spelarnytt: Daniel Berlin förlänger med Sandviken

Elitserien SAIK Frillesås Skärmklipp Bandyplay Bandyworld

Sandvikens AIKs lagkapten Daniel Berlin har skrivit ett långtidskontrakt med klubben.
-Jocke har fått till en utvecklande miljö som jag och hela laget trivs i, säger Daniel Berlin i en kommentar på SAIKs hemsida.

– Mitt beslut har vuxit fram under säsongen. Jag trivs bra i laget och hela familjen trivs i staden. Det har varit en väldigt stimulerande säsong där vi i laget tycker att vi har spelat en rolig bandy. Jocke har fått till en utvecklande miljö som jag och hela laget trivs i.

Hur ser du på lagets prestation under säsongen?
– Vi har som lag nästan överpresterat och fått ut max av varje spelare. Alla har utvecklats under säsongen och jag tycker att vi visade under hela slutspelet att det finns ännu mer utvecklingspotential i hela laget.
Därför känns det också roligt att vara med och påverka samt driva laget även kommande säsonger.

Du väljer nu att teckna ett treårsavtal med klubben, vad är din ambition med ditt nya kontrakt?
– Mitt personliga mål är att SAIK varje år ska vara med och kampas om guld. Även om föreningen har ekonomin i fokus före det sportsliga så är det en stor motivationskraft för mig att visa alla att det är fullt möjligt att gå hela vägen om man gör det tillsammans som grupp.

– Det känns fantastiskt att Daniel Berlin väljer att skriva ett längre avtal med oss. Det har en stor betydelse för oss som förening. Bella är en ambassadör för både SAIK- och svensk bandy samt en stor inspirationskälla för den yngre generationen, säger Rafi Markarian klubbchef i SAIK Bandy.

Läs också