Träningsmacheter: Volga fick oavgjort mot reservbetonat Villa

Uppdaterad – Villa spelade i dag sin andra träningsmatch mot ryskt lag denna säsongen. Efter första halvlek ledde Villa med 4-1 efter två mål av Daniel Andersson samt ett hörnmål vardera från Johan Malmqvist och Patrik Hellman. Två tidiga mål av Evegeny Mastryukov i början av andra halvlek gav åter liv i matchen. Henrik Larsson ökade på ledningen till 5-3, men genom två mål av Evgeny Leonov fick Volga oavgjort inför 450 åskådare. Villa spelade utan Martin Berggren, Patrik Gustafsson, David Karlsson och Jesper Eriksson samt skadade Erik Rosengren och Peter Karlsson. Per Törnberg spelade åter efter axelskadan.

Allsvenska Nässjö hade som väntat ingen chans mot ryska proffslaget Start. Det blev 10-1 efter 2-1 i halvtid. Leonid Bedarev gjorde tre mål för Start.

2 kommentarer på ”Träningsmacheter: Volga fick oavgjort mot reservbetonat Villa”

1. Skoog har nog aldrig ens varit påtänkt som hörnskytt och vem är Peter Gustavsson?

2. Skoog har aldrig gjort mål i Villas A-lag… Malmqvist ska det vara som gjorde mål, sen vem är Peter Gustafsson (PG heter Patrik)