Sirius ryssförstärkning åter i blåsvart-tröja

Matvey Azarenko spelar återigen för Sirius. Matvey spelar för Sirius i dagens träningsmatch mot Hammarby, precis som Sirius Gabrielsson förväntade sig i en tidningsintervju i förra veckan. Dynamo Moskva-lånet väntade då på arbetstillstånd och godkännande från migrationsmyndigheterna.

Efter första halvlek ledde Hammarby med 0-4 och ökade på till 1-6 i början av andra halvlek. Kalle Spjuth har gjorde tre mål för Hammarby. Sirius reducerade till 2-6, men Hammarby ökade på ledningen till 2-9 innan Sirius reducerade till slutresultatet 3-9. Innan fulltid hade Viktor Broberg, Sirius, möjlighet att reducera på en straff. Fredrik Rydberg och Stefan Erixon blev tvåmålsskyttar för Hammarby. Matchen spelades i Relitahallen och startade redan kl 16:30. Matchfakta